• Adresa: Bruna Bušića 51, Imotski
 • Nazovite nas: 021 240 894
 • E-mail: fc.tempo@arsillyrica.hr

PROGRAMI I AKTIVNOSTI

PROGRAMI I AKTIVNOSTI

TERETANA TEMPO

U sklopu FC Tempo postoje dvije sportske dvorane za tjelovježbu i rekreaciju a to su teretana i Tempo Plus dvorana, svlačionice, tuševi i sanitarni čvor, ukupne, ulazni pult i prostor za odmor i osvježenje.

TERETANA je dvorana sa spravama za tjelovježbu, odnosno za ciljano jačanje, nadogradnju ili održavanje mišićnog sustava. Opremljena je vrhunskim spravama za kardio i body building svjetskih marki Life Fitness, Precor, Cybex, Technogym, V-Gym i slično, te izbor sprava omogućuje vrhunski trening kako profesionalnim sportašima tako i rekreativcima. Teretana je dostupna Tempo članovima neograničeno, radnim danima od 9 – 22 sata, te subotom od 8 – 12 sati, a koristi se za individualni kružni trening.

DVORANA TEMPO PLUS je multifunkcionalna dvorana opremljena rekvizitima za funkcionalni trening (T-Rex, bučice, girje, konopi, plyo klupe, steperi i sl.), prilagođena i grupnim i individualnim treninzima.

TEMPO FEMALE – GRUPNI TRENING ZA ŽENE

Tempo Female treninzi vrsta su grupnih treninga prilagođenih ženama prema intenzitetu vježbanja i kondiciji.

 • WAKE UP WORKOUT – ponedjeljak, srijeda i petak u 9 sati
  Program je namijenjen ženama koje žele dan započeti tjelovježbom. Program je osmišljen na radu cijelog tijela, funkcionalnim pokretima te vježbama umjerenog i srednje intenzivnog rada. Radi se na povećanju mobilnosti, jakosti i snage te povećanju kardiorespiratorne izdržljivosti. Koriste se, uz vlastito tijelo, i rekviziti: girje, TRX, bučice, steperi, konop i slično (do 10 osoba u grupi)

 • ANTI BACK PAIN TRENING – ponedjeljak, srijeda i petak u 16 sati
  Kineziterapijski usmjeren program treninga s ciljem održavanja zdravlja kralježnice i prevencije ozljeda, korigiranja posturalnih dizbalansa i povećanje cjelokupnog zdravstvenog stanja. Trening se sastoji od vježbi učenja pravilnog disanja, stabilnosti trupa, ravnoteži tijela, usvajanja pravilnih kretnih obrazaca i vježbi mobilnosti i pokretljivosti cijelog tijela. Koriste se elastične trake, pilates lopte, TRX, štap, utezi lakše težine te vlastito tijelo. (max 7 osoba po grupi).

 • START OUT WORKOUT – ponedjeljak, srijeda i petak u 19 sati
  Program za početnike koji se još nisu susretali s grupnim treninzima, obuhvaća osnove fitnessa, stjecanje kondicije te upoznavanje i rad s rekvizitima: bučice, TRX, girje, pilates lopte, elastične trake, utezi i slično. Program je primijenjen osobama slabije fizičke kondicije, s viškom kilograma i onima koji se premalo kreću.

 • TEMPO STRONG & FIT – ponedjeljak, srijeda i petak u 19 sati
  Intenzivni trening za osobe koje su u dobre kondicijske spremnosti. Izmjenjuju se vježbe snage i izdržljivosti, potiče se brzo sagorijevanje kalorija. Uz tijelo, za trening se koriste rekviziti: bučice, TRX, girje, pilates lopte, elastične trake, utezi, steperi i slično.

TEMPO MILITARY – FUNKCIONALNI GRUPNI TRENINZI ZA MUŠKARCE

TEMPO MILITARY – utorak i četvrtak u 20 sati, subota u 8 sati

Program se odnosi na koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Trening utječe na razvoj motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost), energetskih sustava (fosfatni, glikolitički i aerobni) te na smanjenje masnog tkiva (potkožnog i visceralnog) i povećanje mišićne mase.

Ono što razlikuje ovaj trening od nekih drugih treninga (powerlifting, weightlifting, bodybuilding..) je izbor rekvizita, vježbi te definiranje trenažnih operatora u smisleni trening.

trening za muškarce
trening za muškarce

TEMPO INDIVIDUALNI TRENINZI