• Adresa: Bruna Bušića 51, Imotski
  • Nazovite nas: 021 240 894
  • E-mail: fc.tempo@arsillyrica.hr

NOVOSTI

Završetak Dana 21. prosinca 2020. godine, završena je provedba projekta TEMPOriranje, financiranog sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda, a kojeg je sportska udruga Fitness centar Tempo provodila puna 24 mjeseca. Tijekom tog razdoblja, projekt je uključio 108 korisnika (djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti) u sportske aktivnosti, a ukupna vrijednost projekta je 996.213,70 HRK.
Zadnji dan provedbe je, u skladu s epidemiološkim mjerama, održano završno predstavljanje projekta. Zaposlenici Udruge su se tijekom cijeloga dana družili s korisnicima projekta i uručili im pohvalnice i prigodne poklone, a u 12:00 sati je putem Facebook stranice Udruge održano live stream završno predstavljanje, na kojem su predstavljeni postignuti rezultati projekta i rezultati anketa koje su se provodile tijekom prosinca.

FC Tempo će iskustvo stečeno kroz projekt, usvojena znanja i nabavljenu opremu koristiti za razvoj aktivnosti namijenjenih djeci i mladima u riziku od socijalne isključenosti, ali i za aktivnosti namijenjene drugim ranjivim skupinama te će i dalje iznalaziti načine financiranja ovakvih aktivnosti prijavljujući svoje projekte na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava – zaključak je iznešen tijekom završnog predstavljanja.
Ovim putem se zahvaljujemo svim korisnicima, partnerima, suradnicima i ostalima koji su bili dio projekta.